torsdag 5. november 2009

Anna + didrik mot karens jul





















Karens jul mot Anna + Didrik = Baby
Karens jul
Novellens begynner med historien til et ferjemannshus. Karen som er hovde personen blir funnet i ferjemannshuset av en politimann. Hun har et nyfødt barn og har søkt ly for kulden i huset fordi Madam Olsen, som er karens arbeids giver og personene som tar vare på ho, har reist bort på landet fordi hun er syk. Karen overtalte politimannen til å la henne få bo i huset i tre dager til, selv om han helst ville at hun skulle melde seg til fattigvesenet. Etter at de tre dagene hadde gått, finner politimannen Karen og barnet hennes frosset i hjel. Den første dagen etter juleferien ble skuret revet ned for at det ikke skal være til holdssted for alskens løsgjengere.

Anna + Didrik = Baby
Anna er snart femten år og på ferie i sommerhuset sammen med familien sin. En dag treffer hun en kar som heter Didrik som er seksten år og veldig kjekk. Anna blir forelska i han. Men hun tør ikke å vise det like tydelig som bestevenninnen hennes Amanda som også kommer på besøk til sommerhuset. Amanda er veldig vakker og utadvendt, og hun har allerede ligget med en fyr. Anna føler at Amanda blir litt fremmed fordi hun vet noe Anna ikke vet. Anna er sikker på at Amanda har lyst på Didrik. Hun er veldig sjalu, og derfor er hun glad da Amanda skal reise hjem. Nå kan Anna ha Didrik helt for seg selv.
Anna og Didrik fortsetter å treffe hverandre etter at Amanda har reist, og de ligger sammen – tre ganger.

Når sommeren er ferdig og hun drar hjem føler hun seg trøtt og kvalm. Hun bestemmer seg for å ta er graviditets og det viser seg at hun er faktisk gravid. Hun er velig redd og vet ikke hva hun skal gjøre.


kilder

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar